sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Leijonan Joulukalenteri: 21. joulukuuta ja Adventtiarvonta 4

Vähiin käy, ennen kuin loppuu. Meinaan joulukalenteriani. On taas kynttiläpäivä. Nyt syttyykin kaikki neljä. Joulu on tosiaan ihan lähellä. Tänään on kolme yötä jouluaattoon, laskin aivan itse. Ja olen haistanut sekä kuullut, että jossain lähistöllä on minullekin lahjoja. Ja kinkku!

On viimeisen adventtiarvonnan aika. Koska tämänvuotinen joulukalenterini on ollut varsin runopitoinen, halusin antaa (eli emännän ostavan) palkinnoksi tämän kirjan, mistä kirjoitin aiemmin, koska en ole vielä itse julkaissut omaani. Tuossa kirjassa on paljon mukavia kissarunoja. Ja sitten siihen tulee lisäksi tuommoinen kirjanmerkki.
Arvontaan voit osallistua jättämällä yhteystietosi (toimivan sähköpostiosoitteen) kommentteihin. Ja aikaa on koko viikko, sillä emäntä meinaa joululomailla sihteerinpestistään. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 28. joulukuuta joskus illalla, kunhan pikkuihmiset ovat menneet nukkumaan. Onnea peliin!

9 kommenttia:

 1. Me yritetään taas kovasti voittaa :-D

  VastaaPoista
 2. Mekin yritetään sillä me halutaan jatkossakin lukea kissarunoja!!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Niin ja se s-posti on kattimanialaiset(ät)gmail(piste)com :)

   Poista
 4. Teillä onkin ollut maailman hurmaavimmat runot! Emme osallistu kirjan arvontaan, sillä se meillä jo on :) Voisimme kyllä yrittää tuota kirjanmerkkiä. Eli jos voittaisimme, niin kirjan voisi arpoa jollekin muulle!

  VastaaPoista
 5. Hyvää neljättä adventtia! Mielellään osallistutaan :-), pipsunjamiirunpirjo@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukaan kivaan arvontaan! hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 7. me osallistutaan, kurrrnauuu!! t. Viivi-kissaneiti 3v :)
  marsu75@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Arvontaan osallistuu ja kissakalenterista iloitsee markku.paivio ät evl.fi sekä lähettää adventtitervehdyksen Leijonain pikkuemännille ja koko klaanille!

  VastaaPoista