torstai 16. toukokuuta 2013

Viisuillaan

Heh, meinasin muuttaa tämän viikon ajaksi blogini nimen Kissaillaan-blogista Viisuillaan-blogiksi. Mutta en sitten kuitenkaan, koska kissan elämässä tapahtuu niin paljon muutakin kuin viisuja. Mutta tällä viikolla on taas ne euroviisut.

Ne oli myös viime vuonna ja jotain niistä jo silloin kirjoitin, mutta en ehtinyt kovin paljoa niitä analysoimaan, kun pikkuemäntä oli silloin matkalla ja emännän piti lähteä sitä hakemaan, eikä se ehtinyt toimia kirjurinani.

Emäntä kertoi, että ennenmuinoin viisut tuli kaksi kertaa vuodessa. Kerran oli sellaiset, missä laulettiin vain täällä Suomessa, sitten toisen kerran oli myöhään iltaan kestävät viisut, jolloin laulettiin monella kielellä. Nykyään viisuja on jatkuvasti. Talvella on monena iltana viisuihin liittyvää ohjelmaa, nyt keväällä on ainakin kolmena päivänä ihan sellainen ohjelma, missä voi äänestääkin

Viisuihin liittyy jonkinlainen musiikki ja äänestys. Ja tanssi ja hulabaloo. Minun mielestä kissat liittyvät myös euroviisuihin. Monen kissan nimi on Viiru, ja se on melkein kuin viisut. Kyllä siinä on yhtymäkohtaa kerrakseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti