maanantai 27. toukokuuta 2013

Paljon onnea!

Tänään onnittelen 11-vuotiasta kämppistäni, huomenna 1-vuotiasta pikkuemäntää. Olenhan huomaavainen ja kohtelias kissa. Paljon onnea teille!
Kun onnitellaan, annetaan usein kukkia. Minäkin annan tämän kukkakuvan. Huomatkaa, että tuon maljakon kämppikseni kaatoi. Minä olin sillä välin kaukana untenmailla. Mutta kyllä nuo vihreät on kivoja aktiviteettileluja, joita pitää käydä vähintään pikkuisen silppuamassa. En niinkään noista värikkäistä tykkää.
Tein myös tämmöisen kakun. Ainakin melkein itse. Lähinnä se on pikkuemännälle, kun ei me kissat oikein välitetä makeasta. Kerma sinänsä kyllä kelpaa, mutta tuossa on muutakin mukana. Ja taitaa tuo olla vähän iso pala pikkuemännälle. No ehkä emäntä ja isäntä syö loput.

4 kommenttia:

 1. Ihana hyvänmielen blogi! Alkoi hymyilyttään kun tämän tuolta blogilistalta aukaisin ja aloin lukemaan =) Mukavaa viikkoa!
  http://aurorasfootsteps.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Aurora ja kiitos tassunjäljestä! Kävin katsomassa blogistasi, että sinulla on koiria. Kerro niille terveisiä! t. Leijona

   Poista
 2. Onnea molemmille <3 Kisulle oma kisunkakku VauhtiRaksulta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin kurkkaamassa. Namskis, kaikkia herkkuja. Yritän pihistää emännän luottokortin, jotta voisin tilata. t. Leijona

   Poista