keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Kuuluisa kissa 14: Sylvesteri

Kuva: en.wikipedia.org
Kisseportaasisarjani kuuluisista kissahahmoista palaa taas blogiini kesätauon jälkeen, sillä kuten lupasin, näitä tulee ihan 20 kaiken kaikkiaan. Edellisiin kuuluisiin kissoihin pääset helpoiten tutustumaan, kun klikkaat tämän tekstin alla olevaa tunnistetta "kuuluisa kissa".

Tällä kertaa esittelen teille Sylvesterin, joka on oikein kiltti ja fiksu kissa, jota ilkeä keltainen Tipi-lintu kiusaa. Ainakin niin minä tilanteen tulkitsen, vaikka monet luulee, että Sylvesteri olisi ahne ja ilkeä, joka yrittäisi napata Tipiä. Mutta minkä kissa luonnolleen mahtaa? Aktiviteetteja täytyy olla. Mutta Tipi on se pääpahis, sillä aina, kun Sylvesteri yrittää no, sanotaanko vaikka, että leikkiä Tipin kanssa, Tipi muksauttaa Sylvesteriä vasaralla tai jotain muuta ikävää.

Sylvesteri ja Tipi seikkailevat piirretyissä, animaatioissa ja sarjakuvissa. Sylvesteri viettää ensi vuonna ensiesiintymisensä 70-vuotisjuhlia, eli ikäkissasarjassa on hän, kuten moni aiempi kuuluisa kissa myös.

Minulle ja Sylvesterille on yhteistä se, että olemme molemmat hyvin yritteliäitä, emmekä lannistu pienestä. Nähdäkseni olen kyllä huomattavasti Sylvesteriä älykkäämpi, vaikka hän ihan fiksu onkin.

3 kommenttia:

 1. Emäntä: Enpä ole koskaan tullut ajateltua Sylvesterin tilannetta tältä kantilta, että se on kissa ja tietty silloin linnut kiinnostaa ja Tipi onkin se pääpahis.. Hmm :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pikkulinnut ovat välillä tosi pirullisia, vaikka näyttävät söpöiltä. t. Leijona

   Poista
 2. Kyllä Sylvesteri on hauska aja fiksu.Tulen aina hyvälle tuulelle, kun näes "Syltin".

  VastaaPoista