torstai 30. heinäkuuta 2015

Tiikerinpäivä

Eilen vietettiin kansainvälistä tiikerinpäivää. Meilläkin asustaa yksi tiikeri meidän - Leijonan ja pantterin - lisäksi. Katsokaa vaikka.

Olen kyllä hieman kateellinen, sillä meillä leijonilla ei ole omaa päivää. On kuitenkin todella hienoa, että tiikereillä on, sillä ne ovat niin uhanalaisia. Onneksi niiden suojelutyö on tuottanut tulosta, sillä niiden määrä on ainakin alueittain saatu kasvuun.

Meidän ihmiset kävivät taas viimeviikolla siellä Korkeassa saaressa katsomassa eläimiä. Pikkuemäntä oli erityisen innoissaan kaikista kissaeläimistä. Tiikerit olivat olleet hyvin aktiivisia ja lähettäneet minulle terveisiä. Pikkuiset lumileopardinpoikaset leikkivät innokkaasti. Pikkusisko luuli, että kaikki ne eläimet on koiria.

 


 

Korkean saaren tiikerit saivat eilen paljon uusia leluja, nimittäin jalkapalloja. Minä pidän enemmän sählypalloista, vaikka tuossa kerrottiinkin, että urosleijona puhkaisee pallon leikin lopuksi. Sählypallossa on jo valmiiksi reikiä, niin minun ei tarvitse!

Tähän loppuun sopii oikein hyvin pikkuemännän yksi lempilaulu: Mimmien Tiikeri.

2 kommenttia:

  1. Hui, tiikeri hyökkää pikkuihmisen päälle! Vai hyppäsikö se yli? Tuo oli ihan uusi laulu meille! Kuuletteko te sitä useinkin? - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
  2. Aivan hurja tuo tiikerin hyökkäyskuva! Kyllä leijonatkin tarvitsisivat oman päivän. Ja amerikkalaiset turistit pitäisi lailla pitää poissa Afrikasta, sekin yksi pahalainen maksoin 50 000 euroa, että sai ampua leijonan!! Ja ampui sitten suojelualueen leijonan, kun se ensin houkuteltiin pois suojelualueelta. Tuommoinen pistää vihaksi!!

    VastaaPoista