maanantai 11. helmikuuta 2013

Hätänumeropäivä

Tänään on hätänumeropäivä ja huomenna pullapäivä. Vaikka näin kissan näkövinkkelistä katsottuna jokainen päivä vaikuttaa melko samanlaiselta, ei kuitenkaan ole niin. Minusta on hauskaa, että on erilaisia päiviä. Kunhan joka päivä vain saisi kinkkua ja rapsutuksia, muuten voi olla erilaista. Ja huomenna ehkä kermavaahtoa.

Hätänumeropäivä tarkoittaa sitä, että on jo ihmisten aika opetella laskemaan. Yksi plus yksi on kaksi. Ja sama numeroin: 1+1=2. Eli 11.2. Jos puhelimella näpyttelee nuo numerot, ei tarvita mitään välimerkkejä. Sitten kun painaa luurin kuvaa lopuksi, menee puhelu jonnekin, missä on avunvälitystoimisto.

Mutta ihan milloin vain ei siihen kannata soittaa. Eikä pissahätä ole riittävä syy. Silloin kannattaa mennä hiekkalaatikolle tai potalle niin kuin pikkuemäntä on joskus käynyt.

Tänään pitäisi muistaa katsoa, onko siinä kamalan pelottavan piipittävässä laitteessa vielä virtaa paristoissa. Minä en tiedä, mikä laki semmoisen äänen sallii joutua eläinten korviin, mutta kai sillä on tarkoituksensa.

Meillä on niitä kaksi, mutta ne on erilaisia. Näin yhdessä mainoksessa kuvan, että se voisi olla kärpäsen näköinenkin! Mutta ne on niin isoja, ettei niitä viitsi jahdata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti