sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Suomen fiksuin lemmikki?

Emäntä teki luultavasti minulle torkkupeiton.
Huomasin tämmöisen kilpailun olemassaolon. Vinkkasin heti emännälleni, että minussa todellakin on ainesta voittaa tuo. Harmittelen vaan sitä, että emäntä on liian hidas taltioimaan minun osaamistani. Kuulostaisi kyllä aika hienolta olla virallisesti "Suomen fiksuin lemmikki". Kuten tiedätte, minulla noita erityistaitoja riittää.

Ensinnäkin telepatia. Tämä blogin kirjoittaminen. Ei taida jokakissalta onnistua välittää telepaattisesti jollekin kirjoitustaitoiselle omia ajatuksiaan.

Toisekseen ovien avaaminen. Tästä voisi saada joskus hyvänkin videon. Tosin kuulin eräältä lukijaltani, että heidän kissansa avaa ikkunaluukun. No mutta, jos meidän asunto sijaitsisi alakerrassa, olisi minullakin siihen motivaatiota.

Kolmanneksi erityistaidokseni yhdessä kämppiksen kanssa voin nimetä sen, että osaamme erottaa tiettyjen lautasten kolahduksen. Siinä saavat emäntä ja isäntä tiskatessaan olla varovaisia, etteivät anna vahingossa väärää informaatiota meille. Nimittäin ne lautaset on tarkoitettu meidän katkaravuille. Olemme heti kissana paikalla, kun nuo kolahtavat.

On tuossa kuitenkin vielä muutama viikko aikaa emännällä laittaa video menemään, joten yritän patistaa häntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti