keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kissasanomat

Ja taas löytyi lehti, jonka voisin tilata. Paitsi ettei sitä voi tilata, vaan hakea. Emäntä toi tuommoisen minulle tuliaiseksi jostain kaupasta, missä on myynnissä myös matolääkkeitä. En ole käynyt sellaisessa kaupassa, en kyllä kaupassa muutenkaan. Mutta se taitaa olla tosi hyvä kauppa, jos siellä on tuommoisia ihan ilmaiseksi!

Lehden nimi on Kissasanomat. Ihan totta ja oikeasti! Lehden kannessa on hyvin minun oloinen kissa, mutta paljon valkoisempi. Ehkä se on tulevaisuuskuva minusta ja pikkuemännästä, jos minä satun vaikka harmaantumaan.

Lehdessä kerrotaan kissojen rokotuksista ja muusta tärkeästä. Siellä on myös arvostelussa minunkin lukemani Kissojen Suomi. Kissa-agility ja kissojen diabetes ovat myös jutunaiheita. En ihan tiedä, mitä ne tarkoittaa. Uskon, että ne on sairauksia. En uskaltanut lukea koko juttuja, ettei minusta tulisi luultavasti sairas.

Tärkein juttu lehdessä mielestäni oli "Viisikiloinen kissa tarvitsee energiaa kahdeksan hiiren verran päivässä". Minä kuulun juuri tuohon kokoluokkaan, mutta eipä ole hiiriä näkynyt lautasellani. Emäntä voisi lukea ajatuksella myös sen jutun.

Vinkiksi kaikille: Hae äkkiä lehti itsellesi, ennen kuin pääsevät loppumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti