keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kuuluisa kissa 1: Karvinen (Garfield)

Kuva sivustolta: World of SmashBros Wikia
Karvinen saa olla ensimmäinen kuuluisa kissa kisseportaasien sarjassani. Tuo oranssiraitainen, maanantaipäiviä inhoava ja lasagnea rakastava kissa on varmasti kaikille tuttu. Karvinen muistuttaa hyvin paljon minua, monessakin suhteessa. Se tykkää makoilla, ja se on paljon fiksumpi kuin kämppiksensä Osku-koira. Se rakastaa lasagnea yhtä paljon kuin minä kinkkua.

Karvinen on kyllä minua paljon vanhempi, sillä sen ensiesiintyminen tapahtui jo vuonna 1978. En osaa ihan laskea, kuinka monta vuotta Karvinen on kissan iässä, mutta aika vanha. Mutta hyvin säilynyt, ainakin kirjoissa.

Olen huomannut, että tuo Karvinen esiintyy myös televisiossa ja sanomalehdissä. Yleensä varsinkin sanomalehdissä se on mukana vain muutamassa kuvassa. Emäntä sanoi, että ne on sarjakuvia. Ehkä minustakin voisi tulla sarjakuvasankari! Tosin mahtuisiko elämäni muutamaan kuvaan?!

Karvisella ei taida olla emäntää. Se on piirretty kissa, ja sillä on vain isäntä, jonka nimi on Esko. Niin ja sitten on se piirtäjä, jonka nimi on Jim Davis.

Jos haluat tutustua tähän ystävääni vähän tarkemmin, kannattaa etsiä kirja kirjastosta tai sitten vierailla tällä nettisivustolla.

Tässä vielä Karvisen kommentti minusta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti