tiistai 13. lokakuuta 2015

Lihaisa lokakuu

Joko ruoka on valmista?
Ihmiset harrastaa kaikenlaisia paastoja ja erilaisia ruokavalioita. Nyt monilla on meneillään lihaton lokakuu. Emäntäkin on yrittänyt nyt pysytellä erossa lihasta, ainakin kotona ja töissä se on kuulemma onnistunut.

Keväällä se oli ilman herkkuja. Minua vähän pelottaa, että joskus se vetää meidät mukaansa näihin humputuksiin. Minulla on kyllä painava sana sanottavana tähän asiaan: protestoisin ja ankarasti!

Me kissat olemme vahvasti lihansyöjiä. Ainakin minä voin omasta puolestani sanoa, että saan oikeaa lihaa aivan liian vähän. En muista, olenko koskaan saanut mehukasta hiirtä tai muuta sellaista, mutta hiiristä haaveilen.

Onneksi saamme kinkkua, katkarapuja ja PrimaCatin tonnikalajuttuja herkkuna. Niin ja jauhelihaakin joskus. Olkaa vaan ihmiset ilman lihaa, niin meille kissoille jäisi enemmän.

8 kommenttia:

 1. Minä rakastan kinkkua ja jauhelihaa ja kanaa!! Tykkäätkö sinä Leijona kanasta? En voi vastustaa ihmisten tuijotusta kanaruoka päivinä. - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tykkäisin, mutta taidan olla sille juuri allerginen. Ja viljalle. Niin en siksi saa kanaa. t. Leijona

   Poista
 2. Kyllä se niin on, että liha kissan tiellä pitää!

  VastaaPoista
 3. Joo, ei ooo lihan voittamnutta. Ei vaan ooo.

  VastaaPoista
 4. Meillä syyään kyllä lihhoo kaikki me neljä! -Rufus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin kaikki, yleensä. Pikkuemäntä varsinkin on kova lihansyöjä. Ne tekee pikkusiskon kanssa niin, että toinen syö lautaseltaan lihat, toinen perunat tai pastat. Sitten ne vaihtaa lautaset. Reilu peli, eikö? t. Leijona

   Poista