sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Leijonan uutisharava työssään

Olen taas etsinyt kissa-aiheisia uutisia teidän iloksenne ja sivistykseksenne. Olen kuullut, että tämmöistä netistä uutisten kalastelua kutsutaan kuratoinniksi. Oli miten oli, kura voi hyvinkin liittyä ensimmäiseen tiedonantooni:

 1. Kissoilla on samoja ongelmia maidon laktoosin kanssa kuin suurella osalla ihmisiäkin. Tämä ei yllätä minua, sillä ovathan kissat ja ihmiset muutoinkin hyvin samankaltaisia. Ihmiset ovat nähdäkseni melkein yhtä älykkäitä kuin me kissatkin.

 2. Ilves ajoi kissan puuhun. Tämä uutinen oli minusta järkyttävä! Kuinka saattoikaan tilanne ajautua siihen pisteeseen, että kissa on toiselle susi? Kyllä siinä kotikissan diplomaattiset taidot olivat unohtuneet, kun ilveksen tapasi, jos kerta lopulta takaa-ajoon päädyttiin. 

 3. Kissoista ja kurkuista on pitkin syksyä tullut videoita YouTubeen. Tämä uutinen selittää, miksi kissat reagoivat niin voimakkaasti. Minulla on omakohtaista kokemusta asiasta, tosin ei kurkusta. Mutta yhtenä päivänä, kun aloin kiskoa yhtä pikkuemännän laukkua, sen toinen hihna hyppäsi minun päälleni. Kyllä siinä pomppasin varmaan puoli metriä ja lähdin karkuun. Ei noin saisi kissaa säikäyttää!

 4. Sitten jokaisen kissan joskus nähneen yleissivistykseen kuuluu tämä vinkki. Olen kuullut, että ihmisiäkin on alettu siruttamaan. Emäntä on tavannut yhden naisen, joka pääsee kotiinsa kättä heilauttamalla, sillä hänen käteensä on asennettu siru, joka on ohjelmoitu toimimaan kotiavaimena. Eipä ainakaan jää avaimet matkasta.

 5. Iloisia uutisia rapakon takaa. Löytöeläinkodista oli adoptoitu hetkessä kaikki eläimet. Mahtavaa!
Tähän päättyy tämänkertainen uutiskatsaukseni. Täytyy sanoa, että kyllä kissarintamallakin ihan töitä saa tehdä, että uutisten perässä pysyy, sen verran niitä tulee.

2 kommenttia:

 1. Kivoja uutisia. Paljon parempia kuin ihmisuutiset (hallitus leikkaa, YT:t alkaa, kolmesataa irtisanotaan ja itsemurhapommittajat tappoivat toista sataa ihmistä..)

  VastaaPoista
 2. Yhdyn me likeen, nämä tämmöiset uutiset on paljon kivempiä kuin ne tyhmät mitä lukee yleensä iltalehdessä tai jossain muussa vastaavassa. Aina vaan surullisia uutisia :(

  VastaaPoista