maanantai 16. maaliskuuta 2015

Tassulinna arpoi ja me voitimme!

Voitimme vähän aikaa sitten Tassulinnan arvonnassa PrimaCatin tuotepaketin. Ollaan tassulinnalaisia seurattu jo pidemmän aikaa. Meillä on kyllä paljon yhteistä, sillä kuten meillä, Tassulinnassakin on kaksi kissaa. Ja toinen niistä on nimeltään Pepsi, eli hyvin läheistä sukua kämppikseni taiteilijanimelle.

Kun emäntä otti tuosta arpajaispalkinnosta kuvaa, pikkuemäntää suututti, sillä se olisi halunnut järjestellä noita pakkauksia. Siksi sen jalat tuli kuvaan mukaan.

Vielä emme ole kuitenkaan saaneet maistella herkkuja. Isäntä on varsin varovainen noiden suhteen, jottei minulle puhkeaisi taas allergiaoireita. Mutta emäntä lupasi, että ainakin kalajuttuja saamme pian maistaa. Näissä ei ole ollenkaan vehnää, mikä on tosi hyvä juttu, sillä siitä saan ainakin oireita. Maistelun jälkeen annan kissamaisen tarkan arvosteluni mahdollisine Michelin-tähtineen.
Emäntä otti yksi ilta tämän kuvan minusta ja laittoi sen Facebook-sivulleni. Se onkin tällä hetkellä tykätyin julkaisuni siellä. Onneksi emäntä ei silittänyt minua sillä raudalla, millä aikoi silittää vaatteita. Rapsutteli ihan omalla tassullaan vain.

4 kommenttia: