perjantai 27. maaliskuuta 2015

Kissa touhuja

Mä oon leikkiny vähä pikku siskon kaa. Ja sit meil on käyny mitta ihmisii, joita mä oon menny vastaan. Ollaan saatu Leionan kaa tonni kalaa ja semmosta mut mummielest liian vähä. Mäntä on harjannu mua ja sit meil on jotku ollu kipeenä. Mäki oon oksentanu karvoja. 

Meil on myös pahvi laatikko, semmonen tosi-iso. Pikku mäntä sano et se on luola. Mä tietty menin sinne kans. Emännän puhelin on rikki ja siks se ei saa oikee kunnolla kuvia ku sillä on nyt joku vanha. Paitti sen kyl pitäs ottaa taas kamera esiin kun me touhutaan kaiken laista.

Ai nii, mun piti kertoo et Leiona on kyl aika kissa peto ku mäntä laitto lakanoita ja sit siin oli jotai naru juttuja ja sit Leiona hyppäs ja sen kynnet uppos männän jalkaa. Se oli kyl vahinko ja sit se oli ihan nolona. Mut mua huvitti ja mä sanoin et se vois ruveta tatu oijaksi.

4 kommenttia:

 1. Heh, kotikutoinen tatuointi :))
  Joo-o, lapset on terveitä kun ne leikkii, myös karvalapset :)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 2. No ihan kamalasti teillä o kyllä ihan kaikenlaita äksönii ! Oksensiko se ei kissapotilas kanssa karvapallon?

  VastaaPoista
 3. Tatu oija ois kyllä komee kissa-ammatti. Taitaa muuten aika monessa issaperheessä ollakin pieniä työnäytteitä :-), täälläkin löytyy reidestä semmoinen neljän kynnen mallitatuointi... paranemaan päin jo.

  VastaaPoista
 4. Me postattiin nyt (vasta, anteeksi) kuvien kera iso kiitos teidän jouluarvontapaketista. Kaikista niistä lahjoista on iloa pitkin vuotta <3!

  VastaaPoista