maanantai 10. elokuuta 2015

Uutisharava Leijona palveluksessanne

Koska emäntä ei enää melkein koskaan ole kotona, on minulla ollut aikaa seurata kaikenmaailman kissauutisia. Tässä taas teille kommentteineen kooste viime päivinä kissamaailmaa kuohuttaneista aiheista:

Kissa piti miestä kylpyhuoneen vankina
On ne ihmiset kyllä, kun pitää kissoja säikytellä noin, että oikein suihkuun menevät. Olen aivan varma, ettei tuo ihminen muistanut kertoa kissalleen menevänsä suihkuun. Olisi se voinut myös jättää oven raolleen, jotta kissa olisi päässyt sinne mukaan. Ilmiselvästi kissan reaktio johtui jostain sellaisesta. Ja saattoihan se vähän julkisuudenkipeä olla. Draamakissa.

Ville-kissan seikkailut
Tämä uutinen on opetus siitä, miten tulisi toimia. Niin ihmisille kuin meille kissoillekin sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Aina ei ehditä isojen autojen alta pois. Varsinkin nyt pikkukoululaisten lähtiessä koulutielle on todella tärkeää katsoa raitaisten teiden kohdalla, onko pieniä menossa tien yli.

Vinkki Isoon Omenaan matkaaville
Me kissat olemme söpöyden ilmentymä. Kyllä meitä kelpaa katsella niin näyttelyissä kuin videoillakin.

Kansainvälisestä kissapäivästä, jota vietettiin toissapäivänä, löysin useita juttuja. Esimerkiksi tämän Purnauskis-kissakahvilan jutun ja kansainvälisistä lähteistä tämän Telegraphin jutun. Me kissat olemme todellisia internetin valtiaita! Emäntä muisti päivän myös, omasta mielestään, tosin vasta eilen. Sain nimittäin makoilla piiitkään sen vieressä illalla, vaikkei se olekaan yhtä hyvä vaihtoehto kuin sylissä makoilu.

1 kommentti:

  1. Hyvä että on oma toimittaja, joka kokoaa kaikki oikeasti tärkeät uutiset ja vielä oikoo typerimmät, kuten tuon kissa ei laskenut isäntää suihkusta....

    VastaaPoista