sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Vihdoin!

Blogitauko syntyi ja venähti vahingossa näin pitkäksi. Olen kyllä useita kertoja yrittänyt saada emännän istahtamaan alas ja toimimaan sihteerinäni, mutta se ei vaan ole ehtinyt. Nyt kun tämä ihme vihdoin tapahtui, kerron lyhyesti, mitä tässä onkaan viime kirjoitukseni jälkeen tapahtunut.

En edes muista, missä järjestyksessä kaikki on käynyt, mutta nämä ainakin on tapahtuneet tässä kevään ja kesän aikana:

- Pikkusiskosta on tullut mahdoton papupata ja juoksija. Joskus se saattaa jopa vähän kiusata kämppistäni, mutta minua se ei uskalla.
- Emäntä kasvoi taas ja poksahti. Tänne tuli jälleen kerran uusi rääkyvä hiirenpoikanen tai jokin sen tapainen. Nyt meillä on siis kolme pikkuihmistä, joten vauhtia piisaa, liiankin kanssa.
- Meille tuli uusi sohva ja sen vuoksi järjestys olohuoneessa muuttui. Minä löysin tietysti heti monta uutta makoilupaikkaa: sohvan päädyssä, tuolilla pöydän alla, raapimispuun majakolossa ja niin edelleen.
- Kämppikseni on laihtunut, ja minä puolestani kasvanut kissana.
- Emäntä on tullut huonoksi valokuvaajaksi. Minun täytynee hankkia sille lahjoituksena jostain uusi puhelin tai kamera, jotta se saisi meistä hyviä kuvia. Olen tarkastanut sen otosyrityksiä ja todennut niiden jäävän hurjan paljon jälkeen vuoden takaisten tasosta.

Tässä nyt tärkeimpiä. Uskon, että tässä pian emäntä pääsee taas sihteerikseni. Sen verran hyvän diilin olen sen kanssa tehnyt. Siitä lisää seuraavassa postauksessani.

8 kommenttia:

 1. Kiva kuulla Leijona susta! On teillä tapahtunut, mutta koita nyt saada äänesi kuulumaan kaiken hälyn keskeltä! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla teistakin taas. Palaan pian lukemaan. Oma ääneni kuuluu parhaiten kirjoitetussa muodossa!

   Poista
 2. Onnea uudesta hiirenpoikasesta, kiva kuulla teistä pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
 3. Onpas teillä riittänyt tohinaa ja touhua. Ihanaa, että palasit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vähän sitä mieltä, ettei ehkä enää näin vanhana jaksaisi näin vauhdikasta touhua. t. Leijona

   Poista
 4. Onnea vaan perheenlisäyksestä! Kiva kun taas joudat kertoilemaan kuulumisia, vaikka ymmärrän, että kiirettä on pitänyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon, että jatkossa ehdin säännöllisemmin kirjoittelemaan kuulumisia, kun noi isommat pikkuihmiset menee takaisin päiväkotiin. t. Leijona

   Poista