keskiviikko 3. elokuuta 2016

Mitä mulle kuuluu?

Heei, Leiona sai vihroin männän taas liikkeelle. Tosin ei se kyl paikallaa juur ole ollu. Paitti sillo ku toi pikku tyyppi haluu syörä ja se melkee syö sen. Männän siis.

Leiona sano et mäki saan kertoo mitä kuuluu. No mulle kuuluu vähä vähemmä. Ku toi pikku tyyppi tuli tänne mä totesin vaa, et taas tommone ja häivyin paikalta. No oommä käyny sen tukkaa pesee ku ei noi ihmiset taira oikee osata.

Ja sit mä oon halunnu aina ruokaa. Mut mä en aina tykkää enää mitä ne mulle antaa ku se ei oo joka kerta eriä. Mä haluisin aina eri ruokaa. Ohan ravintoloissakki semmoset ruoka listat joist voi kattoo joka kerta eriruokaa. Mut oommä saanu katkiksiiki. Liia harvoin vaa.

Ja mä oon nukkunu keittiössä jää kaapin vieres ku ihmiset on nukkunu mut mäntä on nähny mut. Oommä kyl käyny partsillaki ku ei oo liia kuuma ja maistamassa kukkia mut sit ne kukat kuivu. Mäntä sano et niihi tuli taas niitä kirvaisia eikä ne kukat tykänny et mä söin niitä. Mut en kaikkii. Osa haisee iha liian pahalle nii emmä niihi koske.

Nyt mun vuoro loppu ja pitää mennä. Mau!

p.s. Tos kuvas me ollaa männän kaa partsilla vähä aikaa sitte.

2 kommenttia:

  1. Eri ruokaahan sen olla pitää ehrottomasti!! - Pepsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ja mä oon saanu yli annoksen tonnikalaa! t. Pepsi-Kola

      Poista