torstai 26. huhtikuuta 2012

Aamuasioita

Hiphurraa, aamun melkein paras hetki on, kun pääsee toimimaan herätyskellona! Kehrään sen verran kauniisti ja kovaäänisesti, että emäntäni herää lempeällä tavalla uuteen aamuun, kun makoilen vieressä. Jos ei tämä heti onnistu, olen ottanut tavakseni etsiä itselleni vielä paremman paikan lähempänä emäntäni korvia.

Joskus yritän kiivetä emäntäni yli tai mahan päälle, mutta nyt sen kohdalle on tullut iso pallo, enkä saa enää makoilla siinä. Tiedän, että on kiellettyä yrittää, mutta silti välillä testaan. Jos ei veikkaa, ei voi voittaakaan, joten yrittäjyyttä minusta kyllä löytyy.
 
 Yksi erikoistaidoistani on rapsutettavana suurennuslasina toimiminen. Tätä taitoa hyödynnän yleensä aamupalapöydässä. Hesarin tekstit - erityisesti huonot uutiset - näkyvät lävitseni paljon mukavampina.

Olen opettanut emäntäni antamaan kinkkupalan aamuisin minulle ja kämppätoverilleni. Aika hyvin koulutettu, vaikka itse sanonkin. Toimii oikein hyvin varsinkin niinä aamuina, kun hän syö aamiaista yksin. Vielä pitäisi lisätä koulutusohjelmaan pari muuta tavoitetta: takuuvarma rapsutustunti päivittäin, lupa raapia kaapin karmeja, jne.

2 kommenttia:

 1. Hei Teukka!
  MInä olen Mauri. Asun puutalossa itärajalla (luulen, että itärajalla,koska täällä on susia)ja olen ulkokissa.Käyn kylässä naapuritalossa, jossa tuoksahtaa kissalle ja jossa saa käydä kissahuussissa.Semmoinen mustatukkainen kahdella jalalla kävelijä antaa mulle joskus kissanminttua ja siitä tulen hulluksi. Oletko Sinä maistanut kissanminttua?
  Terveisin Mauri

  VastaaPoista
 2. Hei Mauri,
  terveiset sinne susirajalle! :D Kissanmintusta en mene takuuseen, ainakaan en ihan viime aikoina ole maistanut. Täytyykin vaatia.

  VastaaPoista