perjantai 13. kesäkuuta 2014

Perjantai 13. päivä

Tänään on perjantai 13. päivä. Moni uskoo, että päivä on epäonnenpäivä, mutta ei se sitä oikeasti ole. Ainakaan ihan koko päivä. En usko, että yksi numero voi päättää sen, kohtaako onni vai ei. Onni on pitkälti kiinni myös asenteesta. Joku väitti niin, ja minä uskoin. Tänä vuonna se on vain kerran vuodessa, mutta usein perjantai 13. päivä on kaksi tai kolme kertaa vuodessa.

Minä olen nauttinut rauhasta ja sateen ropinasta. Olen vaatinut emännältä paljon rapsutuksia, koska pikkuemäntä ei ole kotona. Emännällä on siis luonnollisesti hyvin paljon luppoaikaa hoivata minua. No harjasi se eilen ja antoi kinkkua ja makoilla sylissä, mutta ei alkuunkaan tarpeeksi. En saanut edes nukkua makkarissa emännän vieressä. Ja sitten se vielä uskalsi valehdella minulle päin kuonoa, että oli nukkunut hyvin. Uskoo, ken haluaa!

Vielä on tälle päivälle luvassa jalkapalloilua. Tai no, ainakin sen katsomista. Aion laittaa kinkkuni lautaselle valmiiksi (Hoi emäntä, tarkoitan siis, että sinä laitat!) ja käpertyä emännän syliin. Voittakoon oranssipaidat, koska oranssi on paras väri!

2 kommenttia:

  1. Ihana ja ihania ajatuksia :) Me kehrätään ja nukutaan, kannustakaa te oranssipaidat voittoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, ne on voittaneet jo kaksi kertaa, vaikkeivät ole saaneet oranssia päälleen vielä. t. Leijona p.s. Emäntä kannustaa eri joukkuetta kuin minä, niin välillä saa olla tarkkana sanoissaan. Ja isäntä vielä kolmatta.

      Poista