sunnuntai 17. elokuuta 2014

Yöjuoksuja

En voi ymmärtää, miten emännällä on taas niin kiireistä, ettei se ehdi sihteerikseni, vaikka se onkin vielä meidän rapsutuslomalla. Se on aina menossa tai siivoaa tai tekee jotain muka tärkeää. Nyt se on ruvennut harrastamaan yöjuoksuja. Ottanut selvästi mallia minusta ja kämppiksestäni.

Minusta on hyvin kummallista, että ihmiset laittautuvat, kun lähtevät yöjuoksuille. Emäntäkin laittaa aina jotkut lenkkarit ja värikkään paidan tai takin. Sitten se ottaa vielä jonkun vyön mukaan. Helpompaa on meillä kissoilla. Olemme heti valmiita, kun ovi avautuu.

Takaisin se tulee pahanhajuisena ja tekee joitain ihmeellisiä liikkeitä lattialla. Minä olen kyllä mennyt siihen kaveriksi ja avuksi. Varsinkin silloin, kun emäntä leikkii kissaa ja on nelinkontin, tykkään pujotella sen mahan alta ja käsien välistä.

Emäntä uhkasi ottaa minut mukaansa joskus, mutten taida jaksaa. Emäntä menee kuitenkin niin hitaasti, etten jaksa vetää sitä perässäni.

p.s. Blogini remontti on vielä vaiheessa. Emäntä sai kuitenkin revittyä jo tapetit pois ja maalattua tuon yläosan. Lisäksi se muutti noita kirjaimia niin, että niitä on vähän helpompi lukea. Ehdotuksia ja toiveita lisämuutoksista otan mielelläni vastaan, jotta saan emännän taas hommiin!

2 kommenttia:

  1. Kisut lenkillä :D Se olisikin näky. Tsemppiä remontointiin ja muista herkutella katkaravuilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muistutuksesta! Toivottavasti emäntä lukee sen tositarkoituksella! t. Leijona

      Poista