perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kissavideoviikko tulee jälleen!

Pääosan esittäjä kuvaustauolla
Viime vuonna vietin kissavideoviikkoa. Ajattelin tänäkin vuonna toteuttaa moisen ja haluaisin haastaa bloggailevat kissaystäväni siihen myös. Koska ihmiset lomailevat hyvin paljon näin kesäaikaan, eivätkä välttämättä ole niin paljon tietokoneen ääressä, olen ajatellut, että sopiva ajankohta on sama kuin viime vuonnakin eli koulujen alun jälkeinen viikko: 17.-23. elokuuta.

Ajatus on siis se, että joka päivä tuon viikon ajan blogissa julkaistaan yksi kissavideo arkeen palanneiden ihmisten päiviä piristämään.

Kissavideoviikkoon on vielä hetki aikaa, joten sitä varten on aikaa rakentaa lavasteita ja palkata näyttelijöitä. Ja jos ei omasta takaa actionia löydy tarpeeksi, sallittakoon se, että linkkejä netistä löytyviin kissavideoihin voi silloin myös jakaa, muttei tietenkään väittää niitä omiksi.

Tästä haasteesta palkkioksi saa hyvän mielen itselleen ja kanssakissabloggaajille sekä blogien seuraajille. Toivottavasti lähdette innolla mukaan videoimaan parhaat kehräykset, ikimuistoisimmat saalistukset, raikuvimmat mielenosoitukset ynnä muut sellaiset kissamaiset touhut. Näin saamme aikaan viikonmittaiset virtuaaliset kissavideofestarit. Meillä kuvaukset ovat jo käynnistyneet.

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa hauskalle! Mutta ei luvata mitään, mutta ehkä voisi jonkun videon yrittää saada filmattua, jos tähdet suostuvat :) - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejee, kyllä ne tähdet suostuu, kun maksaa tarpeeksi hyvät palkkiot! t. Leijona

   Poista
 2. Ihanaa, pakkohan tähänkin haasteeseen on ottaa osaa. Toki tekemättä on vielä tassuhaastekin ja ja ja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haastavaa tämä haasteiden vastaanottaminen! t. Leijona

   Poista
 3. Huh, hikeä pukkaa jo valmiiksi. Kova homma saada video joka päiväksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minuakin vähän huolettaa ja hikoiluttaa, kun emäntä ei ole täällä meitä kuvaamassa, että mitähän me oikein julkaistaan?! t. Leijona

   Poista
 4. Tää on tosi kiva, katsotaan onnistuuko ;)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Jee, kiva! Yrittäjät on mun suosikkeja! t. Leijona

   Poista