lauantai 11. heinäkuuta 2015

Lukuhaaste ja -lupaus

Emäntä kuuli tässä yhtenä päivänä radiosta, että monikaan ei enää lue kirjoja. Silläkin lukeminen on jäänyt viime aikoina melko vähiin, tai no lukeehan se joka päivä, mutta ne kirjat on kyllä pikkuihmisten valitsemia eikä niissä ole juuri muuta kuin kuvia. Kyllä se sentään lukee blogeja.

Mutta mikä voisikaan olla mukavampaa, kuin saada emäntä istahtamaan sadepäivän iltana sohvannurkkaan ilman mitään vempeleitä. Emäntä ottaisi minut syliin, rapsuttaisi toisella kädellä ja toisella pitelisi kirjaa.

Haastan kaikki blogini lukijat lukemaan edes yhden kirjan kuukaudessa, joko kissoista kertovan tai ihan ihmisten maailmaa käsittelevän. Sellaisen ihan oikean kirjan, jossa on rapisevia lehtiä ja joiden päällä voi kissakin ehkä vahingossa makoilla. Vaikka toiset tykkäävätkin nykyisin lukea kaikenlaisilla laitteilla, on aidossa kirjassa haju ja paperin tuntu. Ja niitä ainakin vielä on olemassa, jos ei kotona itsellä, niin kirjastossa ja kaupoissa ainakin.

Lupaan itse makoilla emännän sylissä tai vieressä, kun hän lukee yhden kirjan kuukaudessa. Ja lupaan myös kommentoida ainakin silloin tällöin emännän lukemia blogeja.

Lukuiloa kesään!

3 kommenttia:

 1. Se on ihan totta että ihmisen päällä on mukavampi maata, kun se lukee kirjaa kuin että se näppäilee puhelinta. Tosin on se kommentointikin blogeihin yhdessä kivaa! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emännästä on mukavampaa, että makoilen kirjan kuin näppäimistön päällä. :D t. Leijona

   Poista
 2. Mukaan tullaan, lomakin alkoi ja kirja on jo valittu. Yritän pitää tahtia yllä jouluun saakka ja ainakin yhtä kissaa sylissä tai vieressä lukiessa:)

  VastaaPoista