torstai 8. elokuuta 2013

Monta polkua

Kissalla on monta polkua, joita kulkea. Varsinkin jos sattuu olemaan kulkukissa. Silloin polkuja on valtavasti. Mutta niin tuntuu olevan monenmoisia polkuja tänne blogiinikin.

Emäntäni kertoi minulle, että on olemassa tilastoja ja muita, joista näkee millä sanoilla ihmiset ovat blogini löytäneet. Siellä on tullut aika hauskoja asioita vastaan. Esimerkiksi sanoilla kissaloru tai joulukalenteri on monen polku kirkastunut, koska ne sanat ovat johtaneet heidät luokseni! Tai no, ainakin blogini ääreen.

Moni on hakenut räppiä, joku kissakahvilaa, arvontaa tai menninkäistä. Netissä on joskus hauskaa etsiä asioita, koska koskaan ei tiedä tarkkaan, mitä löytää. Toivon, että ilahdutan kaikkia, joiden polku johtaa blogiini!

Emäntä tietää vinkkejä, joilla ei aina tarvi hakea tietä blogiini, vaan pääsee yhdellä napinpainalluksella perille saakka. On olemassa semmoisia näissä koneissa kuin suosikit tai kirjanmerkit ja sitten vielä syötteet ja syötteenlukijat. Kuulostaa hassulta, vähän kinkulta, paitsi ei kinkkua lueta - se syödään. Heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti