keskiviikko 14. elokuuta 2013

Yksin kotona

Ehkä roistomaisin asento, minkä tiedän. ;)
Täytyy heti täsmentää tuota otsikkoa, että en minä ole yksin kotona, vaan emäntä luulee olevansa, koska isäntä ja pikkuemäntä lähtivät tänään jonnekin kauemmas, eivätkä tule vielä tänään kotiin. Mutta eihän emäntä yksin ole, koska me olemme täällä myös. Tottakai!

Sen mielikuvitus vaan lähti laukkaamaan kovaa, koska se on nähnyt yhden elokuvan, jossa joku oli yksin kotona. Siinä siihen taloon tuli varkaita ja kaikkea semmoista. Nyt se luulee, että me ollaan roistoja. Siis minä ja kämppikseni! Niin varmaan. Heh.

Emännän kiusaksi taidan ruveta suunnittelemaan pieniä kolttosia. Esimerkiksi menen emännän paikalle sängyssä makoilemaan, voisin myös käydä tartuttamassa karvani emännän työhousuihin ja tehdä hiljaisia salamapyrähdyksiä emännän luo! Kämppikseni voi vapaasti raapia emännän nojatuolin laitoja tai silputa papereita, kun emäntä menee nukkumaan. Hehee, sitten se varmaan kutsuu poliisit!

2 kommenttia:

  1. Vai on yksin kotona :D Kisun ollessa kotosalla on aina turvallista, kyllä rosvot pysyvät kaukana *koputtaa puuta*! Pienet kepposethan tekevät elämästä vaan hauskempaa ja jännempää!

    VastaaPoista
  2. Karvat ovat vain elämän pieniä iloja ja tieto siitä, että talossa on ystävä. Niitä ei tartte ollenkaan harmitella. :)

    VastaaPoista