maanantai 11. marraskuuta 2013

Kissatietotoimiston uutisia

Olen tässä ehtinyt viime aikoina vähän seurailla eri paikoista kissa-aiheista uutisointia.

Yksi hurjimmista jutuista oli se, kun kissa oli pissannut pistorasiaan! Kaikenlaista sitä on minullekin sattunut ja pissa on saattanut useamman kerran lirahtaa johonkin muualle kuin laatikkoon, mutta en sentään ole pistorasiaan pissannut! Minun pissaaminen kyllä väheni huomattavasti, kun isäntä tajusi vaihtaa sen terävän lasihiekan pehmoiseen puuteriin.

Sitten toinen juttu oli semmoinen, ettei vanheneva kissa valita oireistaan. Tuo on syytä ihmisten tietää. Minä käperryn sohvan nurkkaan vain silloin, kun en saa mennä makuuhuoneeseen. Sitä ei ole syytä tulkita vanhuusoireeksi. Olemme kämppikseni kanssa molemmat jo siinä ikähaitarissa, jolloin kissoilla alkaa ilmetä vanhuusoireita. Hmm...pitäisiköhän tätä ruveta ihan tarkkailemaan?!

Kolmannessa uutishaaviini jääneessä kissauutisessa kissa soitti hätänumeroon. Se ei ole tapahtunut Suomessa, mutta uskon, että ennen vanhaan kun oli helpompi hätänumero, saattoi kissa useammin soittaa siihen. Emäntä tosin kommentoi siihen, että silloin oli myös erilaiset puhelimet, eikä se ollut niin helppoa kuin nykyään. Meillä pikkuemäntä osaa jo soittaa puhelimella. Oikeasti ja leikisti. Minä harrastan enemmän tietokoneella näppäilyä.

1 kommentti:

  1. Olipas hurja uutinen toi pissaaminen pistorasiaan :O Kiitos kissamaisista uutisista, kurnauskis :)

    VastaaPoista