sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kingi

En kykene katsomaan...
Leijona on kingi, joten minä luulin, että se uusi ohjelma, jota on paljon mainostettu, kertoo minusta. Oletin, että se on salakuvattu reality minusta. Niille lukijoilleni, jotka eivät kyseistä ohjelmaa ole vielä katsoneet yhtään jaksoa, voin paljastaa, että näin ei ole.

Asetuin tänään katsomaan sitä emännän syliin, kun pikkuihmiset olivat menneet nukkumaan. Minulla oli varsin suuret odotukset sen lupaavan nimen vuoksi. Mutta ei. Minusta ei näkynyt vilaustakaan. Vain yksi vihje minusta tai oikeammin oikeasta nimestäni, eikä sitten mitään muuta. Yksi koira oli sinne kuitenkin päässyt. Ihmettelen suuresti sen meriittejä.

Minun mielestäni parhaaseen katseluaikaan pitäisi näyttää hyvin kissapitoisia ohjelmia. Jos kanavien resurssit eivät riitä kovin monen kissan palkkaamiseen, täytyy panostaa vaikka vain yhteen hyvään tai sitten tehdä kissarealitysarja. Sellaiset on kuulemma kustannustehokkaita ja kassamagneetteja. Hieman epäilen, mutta kyllä kissa televisiossa aina pimeän ruudun voittaa, eikö?

5 kommenttia:

 1. Siis me yritettiin silmä tarkkana bongailla sua tänään, mut ei mekään kyllä sua sielä nähty. :--( Jotain ihan outoja tyyppejä sielä vaan hoilasi kummallisia sointuja..
  -Ruffe ja Coco

  VastaaPoista
 2. ..missä missä??... se on kyllä przeestä jos koiria näytetään, muttei kissoja!! Kissa on niin paljon ylempi olento!

  VastaaPoista
 3. Telkkarista tulee meistä ihan liian vähän ohjelmia kissoista! Aina vaan niitä ihmisiä ja kummallisia örkkejä.

  VastaaPoista
 4. Siis kyllä teidän Kingistä ois saanut paljon paremman sarjan kuin tää nykyinen on :D

  VastaaPoista
 5. Minähän en sellaisia Kingejä katsele, missä väärämieliset esitttää eikä edes suo !

  VastaaPoista