lauantai 17. tammikuuta 2015

So-meow-kissa

Tämä kuva on vain suurta huijausta, sillä en ole oikeasti piilossa. Blogi on ollut varsin vaisu, koska emännällä on ollut menoja ja iltahommia, eikä ole ehtinyt kirjoittaa. Mutta on se ehtinyt tehdä minulle Twitter-tilin ja laittaa joskus kuviani Instagramiinkin. Niitä on vissiin vähän nopeampi päivittää. Ja onhan minulla se Facebook-sivu myös. Eli blogihiljaisuus ei tarkoita somehiljaisuutta, vaan aion maukua entistä enemmän. Ehkä perustan oman Meowerin tai Cats+:n. Tai sitten tyydyn vain nautiskelemaan juhlavuodestani.

p.s. Nämä kuvat voivat johtaa pelkän katselijan harhaan. Olen hyvin aktiivinen kissa, erityisesti pyrkimään emännän syliin ja pyytämään kinkkua, mutta myös seuraamaan asioita, pohtimaan ja runoilemaan, kuten pidempiaikaiset lukijani tietävät.

10 kommenttia:

 1. Onpas upean näköinen väritys katilla! Mulla on täysvalkonen petokissa, nimeltään siis Peto. Se tykkää syödä kinkut kysymättä suoraan voileivän päältä, vapaan kasvatuksen tulos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinainen peto! Ei vaiskaan...tuollaisessa tilanteessa kissa ihmettelee, minkä ihmeen takia tällä herkkupalalla on tuommoinen tarjotin, että kuka sen sitten syö?! t. Leijona

   Poista
 2. Ihanasti nukkuu pää tassujen päällä! <3

  VastaaPoista
 3. Oot kyllä aktiivinen some-kissa. Mikä ihme on cats+.. ja öh.. meower..?
  -Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat vasta ajatusasteella olevia tulevia kissoille suunnattuja sosiaalisen median sovelluksia. Aion rikastua, kun ensin saan ne kehitettyä ja sitten myytyä. t. Leijona

   Poista
 4. Me odotellaan näitä uusia cats+ ja muita perustamiasi niin heti liitytään.

  VastaaPoista