torstai 8. tammikuuta 2015

Tätä vuotta

Tätä vuotta on mennyt jo yli viikko! Apua, tällä menolla ollaan kohta taas joulussa! Emäntä on ollut muka liian väsynyt toimiakseen minun sihteerinäni, niin en ole päässyt kirjoittamaan.

Ja sitä paitsi olivathan nuo meidän ihmiset poissakin jonkun aikaa. Sillä välin meillä kävi apuhoitajia, jotka oli tosi kivoja. Niitä oli yksi isompi ja kaksi pienempää. Ne antoi ruokaa, vettä ja harjasivat kämppistäni.

Joulukuusi lähti ja kämppikseni jäi itkemään sen perään. En ymmärrä kyllä sen kuusi-intoa. Onhan se ihan kiva elementti, mutta että joka päivä monta kertaa pitää mennä syömään ja kulkea sen alla jne.

Olen löytänyt itselleni vakituisemmin yhden kivan uuden makuupaikan, kun pesukoneen päälle en enää pääse, kun se kuivaushärveli tuli. Pikkuemännän sänky! Ja kämppis makoilee yläsängyssä. Kunhan emäntä taas jaksaa enemmän, laitan tänne kuvankin.

Nyt menen mietiskelemään, mitä kaikkea jännää tämä 10-vuotisjuhlavuoteni tuleekaan pitämään sisällään tässä blogissa. Ehdotuksia?

5 kommenttia:

 1. Hyvä että oli kivat apuhoitajat! Mutta jos joulu tulee taas pian, niin sittenhän se kuusikin tulee taas!

  VastaaPoista
 2. Että sellaisia mietiskelyjä :) En yhtään osaa ehdottaa nyt mitään juhlallisuuksia!

  VastaaPoista
 3. Ihan juhlavuosi, vähänkös hieno juttu! Meillä henkilökunta noustaa kauhean älämölön jos kissa erehtyy pikkuisen vaunuihin... Teillä ollaan suvaitsevampia kuin meillä:)

  VastaaPoista
 4. Kyllä kelpaa kaikki mitä on tähänkin asti ollut. Oikein kivaa luettavaa ja katsottavaa. Taavi ymmärtää hyvin kuusen kaipuun, me muut ei sitä jääty itkemään...

  VastaaPoista
 5. ohho, 10-vuotisjuhlavuosi?
  Teillä sentään OLI joulukuusi. Meillä kun ei ollu.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista