perjantai 23. tammikuuta 2015

Minäkö muka kasvissyöjä?

Pikkusisko ei selvästikään vielä oikein ymmärrä, etten minä ole mikään kasvissyöjä! Kerta toisensa perään se yrittää tarjota minulle vihreää syötävää, mitä se itse tykkää mutustella. Huomattavasti mielummin syön pikkuemännän tarjoiluja eli kinkkua. Tosin viime päivinä se on vain kiukutellut, jos emäntä on ehdottanut minun ruokkimistani. Ilmeisesti se kuuluu ikään. Kiukuttelu siis.

On meillä kuitenkin pikkusiskon kanssa yhteisymmärrys päiväunista. Ja onnekseni pikkusisko tuntuu sopeutuvan siihen, että jos minä olen ensin sängyssä, se antaa minun olla paikallani.


Pikkusisko on ruvennut kulkemaan nelitassuisesti. Toki kyllähän se seisoo jo kahdella tassullakin, mutta menee vain reunoja pitkin. Pikkusiskoa tuntuu kiinnostavan edelleen minun ja kämppikseni ruokakupit ja hiekkalaatikot, niin ja lelut. Pikkuemäntä puolestaan on ymmärtänyt aina jättää ne rauhaan.

Törmäsin uutiseen kissasta, joka oli pelastanut hylätyn vauvan. Siinä yksi hyvä esimerkki siitä, kuinka huomaavaisia ja huolenpitäjiä kissat ovat sekä kuinka kissat ja lapset kuuluvat yhteen. Niin meilläkin. Luonnollisesti!

10 kommenttia:

 1. On noi taaperot vähän hassuja kun antavat sulle vihreitä ruokia, me ei kyllä ees haistettas... Mutta se kinkku kuulostaa kyllä tosi hyvälle!!
  -Ruffe ja Coco

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen minäkin oppinut jo olemaan haistelematta vihreitä. Mutta koskaan ei voi tietää, jos siellä seassa olisi jotain oikeasti syötävääkin... t. Leijona

   Poista
 2. Nelitassuisestihan sitä kuuluu kulkeakin!.Kiva, kun sulla on päiväuni seuraa!

  VastaaPoista
 3. Hyvä että edes ymmärtää nukkumisen päälle, jos ei syömisestä tajuakaan...

  Kissoissa on sankariainesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion opettaa pikkusiskollekin sen, että minulle on annettava kinkkua. t. Leijona

   Poista
 4. Oottepa söpöt sisarukset - vaikka se sun sisko yrittääkin tarjota sulle kurkkua eikä kinkkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meissä taitaa olla hitusen samaa näköä. t. Leijona

   Poista
 5. Meillä luettiin samainen uutinen! Onneksi Masha pelasti vauvan.
  Ihana kuva teidän päikkäreiltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me kissat vauvoista huolta pidetään! t. Leijona

   Poista