keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Evakkoon

Nyt minulla on viiksikarvan aavistus siitä, mitä entisaikojen evakkokissoista on tuntunut, kun ovat joutuneet jättämään kotinsa. Tosin en ole aivan varma, ovatko kissat seuranneet tuolloin emäntäänsä ja isäntäänsä vai ovatko jääneet kotiinsa. Me kissat kun kiinnymme ennen kaikkea paikkaan.

Mutta siis minä ja kämppikseni olemme joutuneet evakkoon. Ihmettelin kovasti, kun emäntä alkoi puuhailla kaikenlaisia pakkailujuttuja. Epäilykseni kohosivat kattoon, kun isäntä toi kellarista meidän vankilan. Siitä on niin kauan, kun jouduimme viimeksi vankilaan, että kämppikseni tutkiskeli sitä ihan kuin uutta asiaa. Minä kyllä muistin, mitä se tarkoittaa. No sitä, että saan päälleni kämppiksen kuolaa, enkä pääse liikkumaan kunnolla.

Niinhän siinä sitten kävi, että isäntä ja pikkuihmiset veivät meidät evakkoon. Kuulemma meillä kotona on alkamassa remontti, jossa me emme saa olla mukana. Minun mielestäni minusta olisi voinut olla suuri apu siinä puuhassa. Ainakin olisin voinut toimia virallisena työnjohtajana.

Joka tapauksessa nyt olemme hyvässä paikassa, vieraanvaraisten hoitajiemme luona. Aiomme ottaa ilon irti tästä ajasta. Saunoa ja saada rapsutuksia, herkutella niin, että emme enää mahdu vankilaamme. Saamme olla tähtiä, joten otetaan tämä evakko loman kannalta!

6 kommenttia:

 1. Eivät tarvitse työnjohtajaa! Hei haloo ihmiset! Jokainen remontti tarvitsee asiantuntevan kissan työnjohtajaksi; mitäköhän tästäkin remontista tulee.. No ethän sinä sille Leijona voi mitään, joten ota loman kannalta!

  VastaaPoista
 2. Mitä?! Ennenkuulumatonta. Ei työnjohtoa remontissa! Ollaan niin samoilla linjoilla kuin Pepsi + Max, paitsi mamma....

  VastaaPoista
 3. Mitähän tollasesta remontista mahtaa tulla, kun ei ole työnjohtoa! Kai se nyt jo lakikin sellaisesta määrää?! T:Leevi ja Taavi

  VastaaPoista
 4. Ette ole valvomassa töitä :-O? Mikäs teidän ihmisillä on, että noin haksahtavat? Kissathan on parhaita laaduntarkkailijoita.
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
 5. Aika uskaliaita ihmisiä, onnea niille remppaan. Ei työnjohtajaa mukana ...pah !

  VastaaPoista
 6. Hei tsemppiä teille! Toivottavasti koti on entistä parempi kun sinne takaisin evakosta pääsette.

  VastaaPoista