torstai 28. kesäkuuta 2012

Urheilua ja liikuntaa

Viime päivinä olen saanut hyötyliikuntaa, sillä kämppikseni on vihdoin innostunut silloin tällöin kisaamaan kanssani. Mielestäni kyllä asennon vaihtaminen ja sopivan nukkumapaikan etsiminen sekä selälleen kellahtaminen emännän lähestyessä ovat myös hyödyllistä liikuntaa. Niin ja venyttely ylösnoustessa. Ja ihan urheilusta käy välillä se, että saan kisata vauvaa vastaan emännän huomiosta. Se jos mikä on kestävyyttä vaativa laji. Olen kyllä myös melko hyvä hyppäämään esimerkiksi lipaston tai pakastimen päälle. Jätän tässä sanomatta vauvan hoitotason ja keittiön tasot, koska niihin en oikeasti saisi mennä.

Katsokaa nyt näitäkin kuvia. Aikamoista liikuntaa tarvitsee siirtyä paikasta toiseen.
Nyt on taas televisiossa sellaista urheilua ja liikuntaa, jota jaksan seurailla. Eilen pääsin jopa isännän syliin yhdessä vauvan kanssa katsomaan kisoja. Vauva taitaa tykätä enemmän noista jalkapallon EM-kisoista, koska yleensä valvoo sinne asti, että ottelu on ohi. En kyllä vielä tiedä, mitä joukkuetta se kannattaa. Luulen, että Saksaa, koska vauva on mielestäni yhtä keltainen ja punainen kuin saksalaisten pelipaidat.

Minulle on aivan sama, sillä minä puolestani pidän enemmän yleisurheilun EM-kisoista, koska siellä on niin monenlaisia lajeja. Plus tietysti siksi, että ne kilpailut järjestetään melkein meillä kotona. Teoriassa siis olisi mahdollista, että ne heittäjät, juoksijat, hyppääjät ja muut voisivat ehkä tulla rapsuttamaan minua. Ainakin jos siellä juostaan ulos-kentältä -matkoja, voisin järjestää tänne meille pitstopin. Olisi se varmasti urheilijoistakin mukavaa rauhoittua hetki kehräykseeni ja pitää taukoa. Uskon, että emäntä voisi jättää heillekin vesilasin pöydälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti