lauantai 27. heinäkuuta 2013

Arvonta

Olen kuullut, että arvonnat on suosittuja keinoja saada blogille lisää lukijoita ja lisätä lukijoiden aktiivisuutta. Minä kokeilen vain, saisinko tälle ruokanäytepussille syöjän! Minä söisin sen kyllä itse mielelläni, mutta en saa. Tuo näyte tuli emännän tilaaman näytelehden mukana.

Arvonnan säännöt ovat mielestäni tarpeeksi kissamaiset, jotta jokainen kissanomistajalukija voi ne ymmärtää ja osallistua. Ja jos ei kissaa itse omistakaan, voi ilahduttaa naapurin kissaa.

1. Jätä kissamainen tervehdys kommenttina tämän viestin perään.
2. Jos pystyt, liity blogini lukijaksi tuosta oikean reunan kohdasta (kelaa vähän alaspäin) Lukijat -> Liity tähän sivustoon. Siihen tarvii olla Gmjauilin tunnukset eli jos niitä ei ole, ei onnistu.
3. Jää odottelemaan arvonnan lopputulosta ja mahdollista yhteystietojen maukumista.

Onnea arvontaan!

2 kommenttia:

 1. Meille tuli sama lehti ja näytepussit kotiin kaksi kertaa! Oli siinä meillä luettavaa ja maisteltavaa. Toisen lehden emäntä kyllä antoi emännän äidille, kun kuulemma yksi lehti riittää meille. Minua ei lehti niin kiinnostanut, syöksyin heti noiden maistiaisten kimppuun!

  T: Pave

  VastaaPoista
 2. Tassunjälkiä jättämässä. Olisin kyllä jo aiemmin tän tehnyt mutta sihteerillä oli kiireitä.. Että täällä ollaan tassu pystyssä ja onnekkailla fiiliksillä.

  Terkuin
  Mona

  VastaaPoista