sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Laivakissaksi?

Ei mitään uutta kerrottavaa, paitsi noi ihmiset on taas olleet monta kertaa päivän pois. Kuulemma oli jotain laivoja katsottavana. Minun mielestä ei ole tarpeeksi hyvä selitys jättää meitä päiväksi yksin. Tosin en minä ihan hirmuisen pahoillani ollut siitä, että saimme oikeasti taas rauhallisen hetken makoilla missä mieli tekee. Käytin sen tietenkin hyväkseni ja makoilin pikkuemännän sängyssä! Hehee.

Mutta niistä laivoista. Siitä Kissojen Suomi -kirjasta luin myös laivakissoista, että semmoisia on ollut. Ja sillä tavalla on kissat tulleet myös tänne Suomeen! Ne on olleet hirmuisen tärkeitä, varsinkin jos on ollut viljaa lastina, koska silloin on ollut myös hiiriä. Ja hiiret olisivat saattaneet pilata lastin.

Minua ei viljan pilaantuminen haittaisi, koska olen allerginen vehnälle, joka on vilja. Mutta kyllä kiinnostaisi kovastikin tuo hiirten jahtaaminen ja merien seilaaminen, maailman näkeminen. Olisikohan niillä purjehtijoilla, joita nuo ihmiset kävivät katsomassa, ollut laivalla kissan paikka vapaana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti