keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kuuluisa kissa 16: Tom

Kuva: cartoonsimages.com
Tämän viikon kuuluisa kissa Tom esiintyy yleensä aina kaverinsa Jerryn kanssa. Jerry on hiiri, jota Tom-kissa aina jahtaa, mutta Jerry pääsee aina karkuun. Parivaljakko muistuttaa hyvin paljon Tipiä ja Sylvesteriä, jonka esittelinkin pari viikkoa sitten.

Tom seikkailee niin sarjakuvissa kuin piirretyissä, ja alkaa olla hyvinkin kissojen eläkeiässä, sillä hän teki ensiesiintymisensä miltei 75 vuotta sitten! Tom on tietysti siivittänyt myös Jerryn vanavedessään Oscar-voittajaksi. Mielestäni kyseisen pystin olisi voinut antaa ihan pelkästään Tomille, sillä hän se kovemman työn on tehnyt ja jaksaa yhä yrittää. Oikeus ja kohtuus olisi, että saisi joskus Jerryn kiinni. Hiiriä maailmassa kyllä riittää.

Jotkut pitävät Tomia turhan väkivaltaisena, mutta minä sanon Tomin olevan vain turhautunut siihen, ettei saa koskaan Jerryä kiinni. Siinä keinoja miettiessä voi tietenkin tulla mieleen vähän kyseenalaisiakin menetelmiä. Voisi kyllä olla terveellisempää suunnata tarmoa johonkin muuhun ja ottaa mielummin vastaan rapsutuksia kuin vasaran paukahtamisia päähän.

1 kommentti:

  1. Meistä sarjis on vääristynyt; kyllä Tom on niin fiksu että pitäisi tyhmä Jerry saada kiinni! Niin se oikeasti menisi.

    VastaaPoista