keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Kuuluisa kissa 17: Pommi-kissa

Kuva: Keuruun musiikkileiri
Syyskuun viimeinen kuuluisa kissa on räjähtävästä nimestään huolimatta suhteellisen rauhanomainen Pommi-kissa. Pommi-kissa on harmaa ja puhuu stadilaisittain. Kuten moni muu kuuluisa kissa esiintyy tämäkin kissa yleensä jonkun toisen kanssa. Ja tässä tapauksessa se toinen on Gommi-jänis.

Gommi ja Pommi ovat esiintyneet televisiossa, erilaisissa ilmoituksissa ja levyllä. Pommi on aika tavalla erilainen kuin monet esittelemäni kissat, jotka seikkailevat piirretyissä. Nimittäin on suhteellisen harvinaista, että kissa levyttää.

Pommi ja Gommi siis laulavat ja soittavat lapsille. Pommi-kissa laulaa ja soittaa harmonikkaa. Minusta laulu on oikein hyvä harrastus, heti kehräyksen ja maukumsen jälkeen paras äänentuottomuoto. Emäntäkin on kova laulamaan, ja pikkuemäntä toivomaan lauluja. Jos vielä olisi sellaisia lasten toivelauluohjelmia, niin pikkuemäntä soittaisi semmoiseen ihan varmasti!

1 kommentti:

  1. Nyt oli ihan uusi kissatuttavuus :-), pitää varmaan kaivella youtubea tai ihan kirjastoon mennä. Hauskan näköinen kissa joka tapauksessa.
    - Pipsun ja Miirun Pirjo -

    VastaaPoista