torstai 23. lokakuuta 2014

Kissavaalit

Tämä voisi sopia vaalikuvakseni!
Emäntä on ehdolla jossain vaaleissa. Minäkin voisin asettua ehdolle, jos meille kissoille järjestettäisiin omat vaalit. Ja miksei muuten sellaisia jo ole? Hyvin voisi olla.

Vaalityöni lähtisi liikkeelle siitä, että löytäisin sopivan porukan, jonka kanssa yhdessä kerätään ääniä. Eikä ihan mitään pelkkiä pieniä miu-ääniä, vaan kunnon miau- tai Mau!-ääniä. Sitten minun pitäisi täyttää jotkut paperit, joihin jätän tassunjälkeni, että homma on virallista. Sen jälkeen kävisin valokuvassa, saisin numeron ja täyttäisin vaalikonetta. Tekisin varmaankin jonkinnäköisiä paperilappusia, joissa olisi minun kuva ja se numero.

Homman idea on se, että kertoo mahdollisimman monelle, mille numerolle kannattaa äänensä antaa. Sitten ne pitää saada vielä oikeasti äänestämään. Minä tekisin ehkä niin, että laittaisin kinkkupalasia ja katkarapuja eri puolilta poluksi kohti äänestyspaikkaa, kun on sen aika. 

Ilmeisesti vaaleissa pitäisi olla joku mielipide tai asia. Ehkä minä semmoisenkin keksisin. Riippuu vaaleista, eikä tummista. Heh.

p.s. Emännän vaaliblogiin pääsee tästä, mutta ei oo pakko mennä sitä katsomaan. Voit myös aivan yhtä hyvin tutustua minun vanhoihin kirjoituksiin. Vinkvink.

4 kommenttia:

 1. Me voitaisiin äänestää sua! Jos ei sitten oltaisi itsekin ehdokkaina, riippuu mistä äänestys olisi. Houkuttimet äänestyspaikalle kuulostavat herkullisilta! Niin ja tiesitkö että emäntäsi vaaliblogissa lukee että sillä on kaksi kissaa; ketähän se tarkoittaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, vain maininta! Eikä linkitystä blogiini?! Sen se saa kyllä korjata!! t. Leijona

   Poista
 2. Tuo polkuidea vaalipaikalle on huikea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisille jotain vastaavaa? Saataisiin äänestysprosentit nousuun vaalissa kuin vaalissa! Auttaisikohan suklaa? Ainakin nuo naisihmiset tuntuvat pitävän siitä... t. Leijona

   Poista