keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Viikkokatsaus

Kissamaailmanpoliittinen viikkokatsaus on pitänyt sisällään paljon ikäviä uutisia. Viimepäivinä on puhuttu paljon vaarallisesta taudista, kadonneesta A-kirjaimesta, hyökkäävistä nuorista ja jos en aivan väärin ole kuullut, niin kissanviiksistä. Erityisesti kissanviiksien englanninkielisestä kirjoitusasusta, ettei sitä saisi käyttää blogeissa!*

En aivan ymmärrä näitä asioita, mutta minun mielestä on aivan käsittämätöntä, ettei niistä viiksistä saisi puhua blogissa. Ja että jotkut sanat ylipäänsä ovat sellaisia, ettei niitä pitäisi näkyä tai sanoa julkisesti. Silloin keksitään vain kieroilmaisuja tai jotain semmoisia.

Mutta minua vähän pelottaa se tauti ja se puuttuva A-kirjain. Että jos se A olisi suojannut meitä varmuudella siltä taudilta. Kuulin, että se tauti on tullut lepakoista tai apinoista. Pikkuemännän kirjoissa on molempia! Ja on myös niitä A-kirjaimia! Voi ei, olenkohan tartuntavaarassa vai juuri suojautunut?!

Ne hyökkäävät nuoret minua ihmetyttää. Olen melko varma, ettei niillä ole kissoja. Mielestäni voisivat hankkia kissan ja pitää huolta siitä, niin ei enää tulisi mieleen lyödä toisia.

* kissanviikset = whiskers vrt. whiskies (=viskit)

2 kommenttia:

  1. Ei saisi puhua viiksistä! Ihan väärin! Me ei sellaista lakia totella ei, jos me halutaan näyttää miten hienot meillä on.

    VastaaPoista
  2. Myös me puolustetaan viiksiä! Hmmm, pitäisiköhän tuolla ulkomaan sanalla tehdäkin oma postaus aiheesta - meillä kummallakin on nääs ihan komeat sojottimet ja jos emäntä oikein pinnistää, se voisi saada kelpo kuvat siihen juttuun. Tutkitaan, tutkitaan.

    VastaaPoista