perjantai 10. lokakuuta 2014

Sairaanako?

Täällä ollaan. Eikä kukaan ole sairaana, vaikka kyllä nuo pikkuihmiset muutama viikko takaperin taisivat olla vähän flunssaisia. Niin ja on emäntä niistänyt nenää ainakin kaksi kertaa tällä viikolla. Minäkin aivastin eilen, mutta ei me olla kipeitä. Muuten vaan on ollut paljon tekemistä, ettei ole ehditty emännän kanssa istahtaa yhdessä alas kirjoittamaan blogia.

Pahoittelen sitä, että tämänviikkoinen Kuuluisa kissa -juttu tuli myöhässä, mutta emäntä oli vahingossa laittanut väärän päivän ajastukseen. Taas jotain häikkää sen toiminnassa. Emännän siis. Mutta saa se anteeksi, jos kauniisti pyytää.

Tänään kisasin kämppikseni kanssa sohvan päällä. Kävin myös pikkusiskon kanssa päiväunilla tai ainakin yrittämässä niitä. Se nauroi ihan tikahtuakseen, kun minä yritin vähän näykkäistä sitä sormista. Emäntä oli kauhuissaan, mutta aivan turhaan. Kyllä minä tiedän, että se on pieni ja pienten kanssa pitää olla varovainen.

Erityisesti minun täytyy varoa sen nopeita sormia häntäni lähettyvillä. Kämppikseni on taas menettänyt muutaman karvan, kun pikkusisko on tarttunut sen turkkiin.

6 kommenttia:

 1. Häntien pyydystäjät ovat pahoja, muista olla tarkkaavainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollutkin, kämppikseni ei, mutta sitä ei haittaakaan! t. Leijona

   Poista
 2. Mutta te olette kyllä molemmat tosi kilttejä, kun pidätte niistä teidän lapsi-ihmisistä huolta, vaikka se onkin välillä teille vaarallista! Hyvät kissat <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ollaan. Tosi kilttejä! Onneksi emäntäkin lukee tämän! t. Leijona

   Poista
 3. Joo tuo kissanelämä on monimuotoista, on vaaroja ja tiukkoja tilanteita :)) ja sit välillä viltin alla löhöömistä :)
  Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin välillä miettinyt, että olisi varmaan tylsää, jos en olisi kissa! t. Leijona

   Poista