maanantai 16. heinäkuuta 2012

Pormestariksi

Silmiini osui eilen kerrankin hyvä uutinen. Aavan meren tuolla puolen ja siitäkin vielä pidemmälle on paikka, jossa kissa on pormestari. Minun piti kysyä emännältä, mitä se pormestari oikein tarkoittaa, kun arvelin ensin sen liittyvän rakennuspuuhiin ja poraamiseen, mitä meille kotiin on kuulunut viime viikkoina naapuriasunnosta sekä noihin urheilukilpailuihin, joita olen viime aikoina seurannut. Mutta se tarkoittaakin jotain suurta ja mahtavaa! Juuri Leijonalle sopivaa siis.

Tuosta jutusta sain tavoiteltavaa. Ensinnäkin, lasi, josta juon täytyy kyllä vaihtaa viinilasiksi. 30-40 ihmistä päivittäin katsomassa minua on ehdoton minimi. Paitsi niinä päivinä, kun haluan olla rauhassa. Sekatavarakauppa toimistona olisi myös ihan mukava juttu, mutta voisi se olla vaate- tai huonekalukauppakin. Pääasia, että pehmeitä lekottelunurkkauksia löytyy.

Ja mietin tässä, että kun tuo kämppikseni on sieltä Halsualta, ja se on aika pieni paikka, niin siellä valtaannousu voisi sujua helpommin kuin täällä, missä nyt asumme. Ainakin minulla olisi ehkä jo muutama kannattaja ihmisehdokkaita vastaan. Taidan mennä päiväunille ja uneksia tulevaisuudestani pormestarina - ja niistä kymmenistä, sadoista ja tuhansista rapsutuksista.

1 kommentti:

 1. Nyt on paikko laittaa sulle kommentti, ensin sen takia että saisit edes yhden ja toiseksi että jätä Halsua pois mielestäsi.Pysy vain siellä kaupungissa kun kerta olet kaupunkilainen.
  Halsua on sinun kämppiksen reviiri,tiedäthän ettei toisen reviirille saa mennä.
  Ei sinun kaupunkilaisen puhettakaan kukaan ymmärtäisi.
  Toista on sinun kämppis, joka osaa kassua kolokosti ja mennä meshän niin ettei vissa lyö oshan.

  Liisa

  VastaaPoista