lauantai 27. huhtikuuta 2013

Arjen luksusta

Jotkut emännän lehdet käyttää tuommoista sanayhdistelmää kuin "Arjen luksus". Minusta se kuulostaa hassulta. Arkihan on luksusta. Mutta mitä luksus sitten on, niin näin kissana voisin määritellä sen ihanuudeksi. Ja arjen tavalliseksi. Kyseessä siis on tavallinen ihanuus.

Minulle ihanuutta on se, että saan makoilla emännän mahan päällä. Sitä tapahtuu kovin kovin harvoin, koska emäntä ei juurikaan makoile, paitsi nukkuessaan, enkä silloin pääse samaan huoneeseen. Sen vuoksi en voi kutsua sitä arjen luksukseksi vaan juhlaksi! Isännän mahan päälle pääsen paljon useammin. Sekin on mukavaa, arjen luksusta.
Viime päivinä pikkuemäntä on ollut vissiin kipeä, koska se on yskinyt paljon ja kiukutellut kovasti. Varsinkin yöllä. Minua se ei ole haitannut juurikaan, mutta se on kyllä vähän ärsyttänyt, että pikkuemäntä on vienyt ihan liikaa emännän ja isännän aikaa. Sille on tarvinnut antaa jotain lääkettäkin, monta kertaa. Emäntä sanoi, että olisi juhlaa saada nukkua kunnolla. En ihan ymmärrä, mitä se sillä tarkoittaa, sillä minähän olen nukkunut joka päivä oikein makoisasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti