perjantai 3. tammikuuta 2014

Selfie

Tässä on tämän vuoden ensimmäinen selfieni. Täytyy vissiin kohta avata Instagramiinkin tili. Tosin emännän puhelin on auttamattoman vanha semmoiseen. Kyllä sen pitäisi uusi ostaa, että oikeasti pystyisi pitämään minut mukana ajan hermoilla. Ei pelkällä tietokoneella enää pärjää. Harmi, kun en saanut tablettia joululahjaksi.

Niille lukijoistani, jotka eivät tunne noita sanoja sanon, että KVG, joka tuo on kyllä myös aika lailla vanhentunut sanonta. Eikä siinä tuo keskimmäinen kirjain välttämättä ansaitse tulla sanotuksi. Mutta tänä vuonna minä aion olla kissamaailman sosiaalisen median pioneeri. Tai ainakin etujoukoissa kulkeva.

Noita sosiaalisen median palveluita syntyy kuin sieniä sateella. Ehkä minä voisin kehitellä omani, joka olisi tarkoitettu ennen kaikkea lemmikkieläinten väliseen viestintään ja verkostoitumiseen. Tiedän, että koirille on jo jotain omaa olemassa, tai ehkä se oli niiden omistajille.

Varmaan on kissoillekin jo jotain, mutta minä voisin yrittää kehittää kaikille eläimille riippumatonta sosiaalista mediaa, joka auttaisi meitä lemmikkejä olemaan yhteydessä toisiimme. Se voisi rikastuttaa varsinkin monen yksinäisen lemmikin elämää. Tai sitten se voisi antaa mahdollisuuden meille eläimille vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin, esimerkiksi siihen, että miten paljon ihmisten pitäisi lain mukaan viettää aikaa meidän seurassa tai mitä herkkuja niiden tulisi meille antaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti