keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kuuluisa kissa 2: Hello Kitty

Lähde: fi.wikipedia.org

Kisseportaasien sarjassa toisena kuuluisana kissana seikkailee Hello Kitty. Se on japanilainen tyttökissa, joka on levinnyt maailmalle ennen kaikkea kaikenlaisissa tavaroissa. Jostain syystä se on tullut myös meille eri muodoissa. En kyllä tiennyt kyseisen kissan olemassaolosta ennen pikkuemäntää. Ne taitaa kulkea vähän kuin käsi kädessä.

Hello Kitty on vielä vanhempi kuin viime viikolla esittelemäni Karvinen. Hello Kitty täyttää nimittäin tänä vuonna 40 vuotta! Yhtä vanha kuin isäntä! Minusta se on kyllä jo aika paljon, vaikka Hello Kitty kuinka onkin tyttökissa. Ehkä se on tuo vaaleanpunainen väritys, mikä pitää ikinuorena.

Ihmettelen, miksi Hello Kittyä sanotaan aina Hello Kittyksi. Minun mielestä se voisi ihan hyvin olla vaikka vaan Kitty tai sitten tuttavallisemmin HK. Olen kyllä lukenut tuon kirjainyhdistelmän myös kinkkupaketista, niin voisi mennä ehkä sekaisin.

Hello Kittykin seikkailee sarjakuvissa ja ohjelmissa kuten Karvinen, mutta ihan ensin Hello Kitty oli olemassa rahapussin kuvituskuvana. Minusta olisi kyllä aika hienoa, jos vaikka emännällä tai jollain fanillani olisi rahapussi, jossa on minun kuva! Kuulin, että olisi mahdollista saada jostain pankkikortti haluamallaan kuvalla. Tosifani, lupaan lähettää sinulle painotasoisen kuvan itsestäni, mikäli on kortin vaihtaminen ajankohtaista!

Lisää Hello Kittystä löydät täältä.

1 kommentti:

  1. Moikka!
    Joo ihime villitys tuo hk.
    Ja karvis kommentoi ihan asiaa tuolla alempana :))

    VastaaPoista