torstai 3. huhtikuuta 2014

Rauha maassa

Olen seuraillut uutismaailmaa varsin varoen, sillä minua on kauhistuttanut tämä maailman meno katoavine lentokoneineen, epämääräisine kansanäänestyksineen ja jalkapallotappeluineen. Onneksi välillä silmiini osuu myös mukavia kissauutisia, tai ainakin kissoista kertovia juttuja.

Esimerkiksi tämä uutinen Lontoossa avatusta kissakahvilasta ilahdutti mieltäni kovin. Se sitä paitsi vaikuttaa hyvinkin menestyvältä, koska ihan lähiaikoina sinne ei edes pääse, vaikka kuinka haluaisi. Minäkin olen siitä haaveillut ja blogiinikin kirjoittanut.

Nyt aihe on taas ajankohtainen, sillä emäntä kaipailee meille kahviseuraa. Ja pullaakin kuulemma on, tai jotain vastaavaa. En ole ihan varma, suostunko minä rapsutettavaksi, mutta kämppikseni aivan varmasti on jo ovella vastassa ja puskemassa.

Sitä pohdin noissa kissakahviloissa, joissa on paljon kissoja, että onkohan siellä tarpeeksi hiekkalaatikoita niille kissoille? Ja onko niiden pakko juoda kahvia vai saavatko esimerkiksi kinkkua? Näin sen jutun kuvista, että siellä kahvilassa kissa sai kiivetä hyllylle. Onneksi meilläkin on hyllyjä, joihin pääsemme kiipeämään ja pakoon ihmisiä, jos niin haluamme.

Päivän mietelause olkoon:
Onnekas on se, jonka syliin kissa tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti