keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kuuluisat kissat 7: Aristokatit

Voi ei, emäntä unohti julkaista tämän kisseportaasijakson ajoissa. No joskus tulee eteen teknisiä ongelmia tai lähetyskatkoja, vaikka mielestäni emännästä johtuvat katkokset ovat aivan anteeksiantamattomia. Joka tapauksessa tällä kertaa kuuluisa kissa on oikeastaan monta kissaa, sillä esittelen teille Aristokatit.

Aristokatit ovat Disneyn elokuvassa seikkailevia kissoja. Ensinnäkin kyseessä on erään tädin kissa ja tämän pennut. Toisekseen elokuvassa esiintyy myös kujakissoja, jotka ovat samalla muusikkoja. En aio juurikaan kertoa elokuvan juonesta mitään, sillä uskon teidän nähneen sen monta kertaa.

Kissoista ihanin mielestäni on se valkoinen kissaemo Herttuatar, joka on hyvin hienostunut ja äidillinen. Näen selvästi itseni kujakissa Thomas O'malleyssä, joka on rohkea, neuvokas ja osaa myös laulaa. Kuulostaa aivan selvästi minulta, eikö totta?

Sitten ne kolme kissanpentua eli Herttuattaren vauvat. Ne ovat leikkisiä ja suloisia, kuten kissavauvat yleensäkin. Niillä on vaan hassut nimet, ainakin minun mielestä. Yksi on Marie, se on tyttökissa, sitten ovat pikkukollit Toulouse ja Berlioz. Sitä kyllä ihmettelen, että ne kaikki ovat aivan eri värisiä.

Mikä mielestäni Aristokateissa on parasta, on tietysti niiden emäntä, joka on hyvin kissarakas ja aikoo testamentata kissoilleen omaisuutensa. En kyllä tiedä, mitä ne kissat tekisivät, mutta minä ainakin perustaisin kissakahvilan, kissahotellin ja löytökissatalon, jos saisin paljon rahaa.

1 kommentti:

  1. Ihana aristokatit ei vaan näy missään.areenassa voisi poistaa ryhmä haun vanhempia ensimmäistä jaksoja pikku kakkosessa mahtavia ohjelmia mutta ei tilaa uusille vanhEmma pois tieltä.

    VastaaPoista