torstai 29. marraskuuta 2012

Tilastollisesti sinun

Suosiostaan nöyrä bloggaajakissanne
Huomasin tuossa tilastoja seuraillessani, että blogiani lukee aika moni ihminen. Reilussa puolessa vuodessa lukukertoja on tullut yli 5000! Se on iso luku pienelle kissalle. Mietin vain, että kuinkahan moni kissa tätä seuraa? Olisikohan joku niistä vaikka mahdollinen tyttöystävä?

Jotkut lukijoistani asuvat aika kaukana. Olisi mielenkiintoista tietää, minkälaista kissan elämä on toisella puolella maapalloa. Onkohan siellä lunta, niin kuin täällä tänään? Tai onko siellä pingviinejä? Näin pingviinejä yhdessä ohjelmassa. Kämppikseni näki niitä myös meidän pakastimessa, vaikka ei ne olleet ihan samannäköisiä kuin telkkarissa, koska ne oli kuulemma pahvilaatikossa. Jotenkin pingviinit ja katkaravut taitavat silti liittyä yhteen.

Viime kyselyssä kävi ilmi, että ennen kaikkea tykkäätte lukea ajatuksistani. Mutta myös kämppikseni ja vauva kiinnostavat. Jatkan siis samalla linjalla tulevaisuudessakin. Paitsi jos jotain ihmeellistä tapahtuu. Niin kuin joulu.

Ilmeisen moni ihminen on etsinyt netistä joulukalenteria ja löytänyt blogini. Toivottavasti joulukalenterini saa paljon lukijoita. Meinasin jo avata luukkuja, mutta emäntä kielsi. Enää kaksi yötä siihen, että saan avata ensimmäisen luukun!

2 kommenttia:

  1. Kissulit on söpöjä! Täällä kaksi simahtanutta kissatonttua lähettelee terkkuja! :)

    VastaaPoista
  2. Terkkuja myös sikäläisille kissatontuille! t. Leijona

    VastaaPoista