perjantai 9. marraskuuta 2012

Ulos kaapista

Pistä kattilasi jonnekin muualle!
Olen kuullut, että jotkut ihmiset tulee kaapista ulos. En ymmärrä, miksi siitä tehdään niin iso juttu. Ei siitäkään ole lööppejä, kun ne menee kaappiin. Eikö ne tiedä, että jos haluaa leikkiä piilosta, kaappi on hyvä paikka? Vai eikö ne jaksakaan leikkiä siihen asti, että toinen löytyy sieltä kaapista, niin sitten sen tarvitsee tulla sieltä ulos?
 
Minä ja kämppikseni menemme usein kaappiin. Emäntä ja isäntä kyllä tulevat meidät joskus ajamaan ulos sieltä, varsinkin jos kyseessä on hienojen vaatteiden kaappi (jotka on niin liukkaita, ettei niiden seassa muuten ole yhtään niin mukava makoilla kuin pehmeiden ja lämpimien villapaitojen) tai kaappi, jossa on paljon erilaisia hajuja. Emäntä sanoi, että sitä kutsutaan roskakaapiksi.
 
Siivouskaappiin ei kyllä tee mieli mennä, mutta luikahdan oikein mielelläni astiakaappien alahyllyille.Vaatekaapin ylähyllylle on myös mukava hypätä, jos vaan sattuu olemaan kaapinovi auki. Kämppikseni on mestari avaamaan kaapinovia, minäkin osaan avata niitä.
 
Emäntä kyllä kertoi, ettei se sanonta "tulla kaapista ulos" liity oikeasti kaappeihin. Ei sillä väliä. Minun mielestä ihmiset saa olla ihan rauhassa kaapissa tai sieltä ulkona. Tärkeintä on, että ne on kilttejä toisilleen, ja meille kissoille!
 
Joku unohti oven auki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti