lauantai 19. toukokuuta 2012

Haukotus!

Savanni nukahtaa iltapäivän kuumuuteen, myös me nukahdamme väsyneet Leijonat!
Auringossa on ihanaa makoilla, parvekkeella on lämmin, vaikka kylmä tuuli puhaltaisikin ulkona. Meidän parvekkeelle paistaa iltapäiväaikaan. Siellä on mukavaa. Aamupäivisin käväisen vaan, mutta iltapäivät tykkään lekotella siellä tuolilla tai penkillä tai matolla tai missä vaan. Mutta tänään iltapäivällä on jännä paikka! Toivottavasti lajitoverini eivät haukottele vaan ovat iskussa.

Toissapäivänä unohdin matsin kokonaan, vaikka isäntä ja emäntä sitä katsoivat. Unohdin varmaan siksi, että tv:stä oli tullut jo koko päivän otteluita, ja sitä paitsi meillä oli ollut vieraina pikkuihmisiä, joita vähän ujostelin. En siis tarvinnut ylimääräisiä rapsutuksia juuri silloin. Olin sikeässä unessa nukkumassa sängyllä, kun havahduin siihen, että isäntä huutaa ja riemuitsee maalista. Juoksin äkkipikaa olohuoneeseen ihmettelemään. Emäntä istui lattialla silmät ja suu auki. Melkoisen hassu tilanne. Ymmärsin sen, että Leijonat taisi voittaa. Totta kai ne voitti, minulla ei ollut asiasta epäilystäkään.

Tänään on kuulemma semmoinen paikka, että voidaan päästä loppuotteluun. Se tarkoittaa sitä, ettei ole enää monta peliä jäljellä. Ja minun pitää miettiä, mitä sitten seuraamme ja ketä kannustamme. Emäntä kuiskasi minulle, että ensi viikolla on euroviisut. Ne on sellainen lauluohjelma, josta kerron myöhemmin lisää. Tiedän niistäkin aika paljon!

Laitoin tuohon viereen nyt ajankohtaisen kyselyn. Vastaa rehellisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti