perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kas, näin heiluu häntä

Eikö näytäkin kovasti siltä, että häntäni olisi kuin tahtipuikko? Se on sellainen, jolla näytetään monelle rytmiä, että kaikki tekisi yhtäaikaa tai ainakin tietäisi, milloin tehdä. Ja siis mitä tehdä? No vaikka soittaa, laulaa tai syödä kinkkua. Paitsi ei kinkkua tarvitse syödä samaan aikaan. Paljon parempi on, että kämppikseni syö hitaasti. Minä ehdin napata enemmän!
Tahtipuikko tuli mieleeni siitä, että emännän laulujutuissa on yksi henkilö, joka ei yleensä laula vaan heiluttaa tahtia. Niin emäntä ainakin kertoi ja olin uskovinani. Paitsi sillä ei ole puikkoa vaan kädet. Tai on sillä vissiin sellainen äänipuikko. Emännälläkin oli sellainen lainassa.
Ja tämä kaikki tuli mieleeni siitä, että emäntä on menossa laulamaan johonkin kaupunkiin, missä on sävel. Sävel on semmoinen ääni, mikä tulee siitä äänipuikosta. Emäntä sanoi, että se on A. Mutta eihän kaupungin nimi voi olla vain yksi kirjain? Tämä on aika vaikeaa kissan käsittää. Huomattavasti tutumpaa minulle on loru "A, B, C, kissa kävelee, tikapuita pitkin taivaaseen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti