perjantai 3. toukokuuta 2013

Ihanaa, Leijona, ihanaa!

Olen kuullut tuommoisen laulun. Tai oikeastaan se ei ole laulu vaan selostusta, johon on liitetty kaikenlaista muuta. Sellaisia on helppo tehdä nykypäivänä, kun on tietokone. Sen saman selostajan höpötyksistä on tehty myös muita kappaleita. Ainakin semmoinen, jossa sanotaan jotenkin näin: "Taivas varjele, mitä sieltä tulee. Sieltä tulee Leijona!"

Minusta se ei ole musiikkia sinänsä, mutta kyllähän nuo sanat ovat musiikkia kenen tahansa Leijonan korville. "Ihanaa, Leijona, ihanaa." Mutta se jatko: "Vaikka tekee kipeää, niin ei haittaa." Emäntä ei kyllä sano noin, kun välillä innostun hieman raapimaan ja vähän näykkäisemään. Se suuttuu siitä ja ajaa minut pois. Täytyy varmaankin soittaa sille tätä kappaletta, niin oppii ymmärtämään, että kivaahan se on!

Nykyisin tuo setä selostaa vain sellaisilla tv-kanavilla, joita ei jokaisella näy. Pitäisi ostaa kanavapaketti. Minusta se on hassua. Eihän nyt ole joulu! Eikä synttäritkään, niin ei ole kunnon syytä saada paketteja. Mutta ne, joilla on synttärit nyt tai kohta, varmaan saattaa saada paketin. Sitten voi katsoa taas lajitovereitani jäällä ja kuunnella "Ihanaa, Leijona, ihanaa".

Minäkin aion ehkä katsoa lajitovereitteni puuhailuja, mutta kaukana ovat ne ajat, kun rauhassa sain niitä emännän sylistä katsoa. Pikkuemäntä on sellainen ikiliikkuja, ettei emäntäkään voi pysyä paikalla.

2 kommenttia:

  1. Ilouutisia Leijonalle: tuo kyseinen setä selostaa neljä ottelua jokaisen telkkarissa, jos vain telkkarin omistaa eikä se ole rikki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta! Sitä paitsi huomasin, että meillä näkyy jotain otteluita Min-kanavalta, vai olikohan se Max? t. Leijona

      Poista