torstai 23. toukokuuta 2013

Juhlahumua mukamas

Tässä on oikein juhlaviikko tulossa, kun kämppikseni viettää synttäreitään lauantaina ja maanantaina, koska ei muista, kumpana päivänä on oikeasti syntynyt. Sitten taas pikkuemäntä juhlii sunnuntaina ja tiistaina, kun oikeasti se on syntynyt tuolloin tiistain päivämäärällä, mutta sunnuntaina tulee vieraat. Tai oikeastaan eilen kävi jo ensimmäiset vieraat.

Mielestäni tämä alkaa mennä jo liian pitkälle. Toiset juhlii monena päivänä eikä minun synttäreitä juhlisteta milloinkaan. Toki kissaväestötietojärjestelmässä on aukko minun syntymäaikani kohdalla, mutta voisimmehan silti niitä juhlia jonakin ennalta sovittuna päivänä.

Sitten voisi tarjota teillekin rakkaat lukijani virtuaalista kakkua. Tekisin sen itse, täytteenä siinä olisi kinkkua, koristeena katkarapua. Nam, eipä taida moista herkkua olla kämppikseni tai pikkuemännän juhlissa!

Sitten minä saisin myös paljon lahjoja. Tosin otin eilisiltana ilon irti pikkuemännän saamasta lahjasta. Siinä oli nimittäin kiva laatikko. Yritin mennä siihen, mutta se oli vähän pieni. Sen laatikon sisällä oli kuitenkin hauskoja rakennuspalikoita, joita minä heittelin samalla tavalla kuin pikkuemäntäkin innostuksissaan. Ehkä se olikin yhteinen lahja meille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti