maanantai 13. toukokuuta 2013

Veroilmoitus

Monet ihmiset tuskailevat keväisin veroilmoituksen kanssa. En oikein ymmärrä, mikä semmoinen on. Joillakin taitaa olla huomenna viimeinen ilmoituksenjättöpäivä. Emännän piti tehdä omansa jo viikko sitten, mutta teki se sen jo aiemmin.

Minä tiedän, että veroilmoituksessa on numeroita ja kohtia. Ja sen voi kuulemma tehdä netissä. Siihen liittyy raha ja vähennykset. Yleisesti ottaen vähennykset ei ole kivoja, mutta veroilmoituksessa ne on kuulemma hyvä asia. Hassua, että joskus jokin asia on hyvä, toisinaan huono. Mutta minusta kinkku on aina hyvää! Emännästä taas pulla.

En ole vielä kuullut kissojen tekevän veroilmoitusta. Mutta luin taas yhdestä emännän lehdestä niistä kissakahviloista. Tiedän, että semmoinen on myös täällä Suomessa, Raisiossa. Japanissa kissojen silittelystä kahvilassa pitää maksaa 8 euroa, tuolla vain 7 euroa.

Ennen kuin avaan oman toimitilani, minä voisin kutsua ihmisiä tänne meille kotiin, pyytää ovella vaikka vitosen, emäntä voisi keittää kahvia, ja sitten ihmiset saisivat silittää minua ja kämppistäni. Luulen, että sen jälkeen pitäisi minunkin tehdä veroilmoitus.

2 kommenttia:

  1. Mulla on tänään tehtävä viimeistään veroilmoituksen korjaus, huokaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä ilmoituksen tekoon! Jos tarvitset sähköisen tassunjäljen sitä varten, varmaan teidän kisu auttaa! :) t. Leijona

      Poista